Monday, August 6, 2012

LEE CHONG WEI PERLUKAN SEMANGAT !

Salam..

Saja nak mention sini, kepada mulut mulut puaka di luar sana yang masi perlekehkan kekalahan chong wei tu bawa-bawa la taubat oiii ! kamu tu bukan hebat sangat kalau di bandingkan dengan Lee Chong Wei. Lawan dengan dia pun belum tentu kamu dapat mata perlawanan. Ntah-ntah siap pengsan lagi nak mampos kejar bulu tangkis tuuuu.. Cermin la DIRI tu sebelum judge orang sesuka hati.! Kalau tak ada cermin di rumah just call me ! aku boleh tolong belikan ,biar diri tu sedar sikit ! Kamu tak akan faham apa yang dia rasa selagi kamu tak berada di tempat dia . Dia cukup berusaha untuk memberikan Malaysia Pingat tu. tapi kamu tak faham-faham lagi ,bukannya terus sokong dia,nie tak di kutuk yang bukan-bukan lagi..Kalau kamu rasa kamu pefect sangat cuba main sampai OLYMPIC kalau dapat..??huhhhh ! tak layak okeyyyy !! SO  cukup-cukup la tu..

Sekarang satu Malaysia tengah fikir macam mana nak senangkan hati DLCW tu, tak payah kamu nak cari pasal sakitkan hati rakyat Malaysia yang lain. Kalau lah aku boleh jumpa DLCW sekarang nie, kan bagus !
Kalau lah rakyat Malaysia boleh buat sesuatu untuk pulihkan semangat dia..

Apa pun yang terjadi aku tetap bangga dengan DLCW sebab sampi di OLYMPIC and dapat juga meraih pinggat di sana."SAYA minta maaf kepada rakyat Malaysia kerana masih gagal menghadiahkan pingat emas buat kali kedua," 

No comments:

Post a Comment